Maria Runesson som varit med på Storytels resa sedan 2009, går nu in i Walking Talking - en digital plattform där visionen är att eliminera stillasittande och ge effektiva verktyg till självledarskap.

– Vi är oerhört glada över att Maria Runesson ansluter sig till teamet på Walking Talking. Hennes förmåga att skapa starka team förankrat i individbaserad produktivitet kommer att ge den injektion vi behöver för att växa, säger Anna-Lina Kvarnsmyr, medgrundare och VD för Walking Talking.

Maria Runesson kommer närmast från Storytel där hon arbetat med rekrytering sedan 2009. I sin roll på Walking Talking får hon titeln "Process Development & Scale Up Manager".

– Jag har lärt mig otroligt mycket under mina år på Storytel och den erfarenheten, om att ta en liten start-up till att skala upp och skapa de processer som behövs på vägen, tar jag med mig i det här nya bolaget. Jag tror på Walking Talking, jag tror på människorna bakom och jag tror att det är vad samhället och världen behöver, säger Maria Runesson.

Walking Talkings mission är att genom en digital en plattform koppla människor samman för att promenera under samtal samt att skräddarsy lösningar för enskilda individer och grupper i företag, som leder till självinsikt, välmående och ökad produktivitet.

Walking Talking lanserades hösten 2018 av affärsutvecklaren Anna-Lina Kvarnsmyr och friskvårdskonsulten Therese Ericsson.Ett förstärkt nätverk från två olika infallsvinklar. Vi ser människan, innehållet, idéerna och därigenom gör vi affärerna.


Kontakt


Elcim Yilmaz

Founder & Igniter

elcim@superturken.se

+46 (0)733-41 41 80

Johanna Löf

Strategic Communication Wizard

johanna@jolof.se

+46 (0)765-40 17 33