Entreprenörsnätverket Changers Hub kommer via Brittiska Ambassaden i Stockholm att starta en samverkan med liknande organisationer i Storbritannien. Under besöket i London den 17-18 juni börjar Changers Hub ett globalt innovationsarbete för morgondagens ledare och entreprenörer.

Changers Hub är ett svenskt innovationshus med visionen att demokratisera framgång för unga entreprenörer från ytterstadsområdena. Visionen för nätverket är att demokratisera företagande så att alla unga får samma möjlighet att förverkliga sina idéer och påverka sin framtid oavsett bakgrund.

–  Vi är glada att kunna stödja Changers Hub and deras samverkan med Storbritannien i det viktiga skapandet av ett inkluderande samhälle. De senaste åren har vi stött The Prince's Trust, Fryshuset och andra organisationer och hoppas att utveckla det nätverket ännu mer i framtiden, säger David Cairns, Storbritanniens ambassadör i Sverige.

– Allt förändringsarbete måste vara lokalt förankrat för att skapa förtroende och synergier. Tack vare den Brittiska Ambassaden har vi fått kontakt med systerorganisationer i London som vi nu kan dela erfarenheter med. Genom att förankra det lokala arbetet globalt kommer vi att kunna möjliggöra för fler att skapa de liv de vill leva, säger Siduri Poli grundare av Changers Hub.

Changers Hub har bland annat blivit utsedda till Årets Supertalanger inom kategorin Samhällsbyggarna av Veckans Affärer, Framtidens 99 Mäktigaste av TCO, Årets Digitala Inspiratör av IDG.se/CIO Sweden samt Sveriges Mest Lovade Företagare av Företagarna. Läs mer på changershub.se

Samarbetet mellan den Brittiska Ambassaden i Stockholm och Changers Hub har möjliggjorts av Superturken-JoLof AB.

Presskontakter:

Brittiska Ambassaden
Isabel Save
T: +46 (0)8 671 3029
E: isabel.save@fco.gov.uk

Changers Hub
Elcim Yilmaz
T: +46 (0)733 41 41 80
E: elcim@superturken.se


Du får detta utskick då vi tror att innehållet kan vara intressant för dig och dina uppdragsgivare. 
Superturken-JoLof är en kommunikationsbyrå som arbetar med olika projekt och profiler inom kultur och näringsliv. Läs mer om oss här
Kontakt


Elcim Yilmaz

Founder & Igniter

elcim@superturken.se

+46 (0)733-41 41 80

Johanna Löf

Strategic Communication Wizard

johanna@jolof.se

+46 (0)765-40 17 33